Γιωργος Χαραλαμπους

Ταμιας

 

Ο Γιώργος Χαραλάμπους είναι απόφοιτος Accounting & Finance (BA) του Newcastle University. Κατέχει, επίσης, τον επαγγελματικό τίτλο του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) από το 2012. Καθ' όλη τη διάρκεια της φοιτητικής, ακαδημαϊκής και επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, απέκτησε σειρά διπλωμάτων και άλλων πιστοποιήσεων στον τομέα του Accounting & Finance.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στο Τμήμα Audit της PwC, απ’ όπου απέκτησε μεγάλη εμπειρία στον λογιστικό έλεγχο διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου πελατών. Στη συνέχεια εργάστηκε στο τμήμα ΦΠΑ της PwC, ενισχύοντας τις γνώσεις του γύρω από το VAT compliance και το VAT advisory.

Ακολούθως, στράφηκε στον ξενοδοχειακό κλάδο. Μεταξύ άλλων, εργάστηκε ως Assistant Chief Accountant στον Όμιλο Constantinou Bros Hotels από το 2014 μέχρι το 2016. Την ίδια χρονιά εντάχθηκε στον Όμιλο Thanos Hotels & Resorts, όπου κατέχει τη θέση του Financial Controller/Group internal auditor. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι των προϋπολογισμών, στην εποπτεία προσωπικού, στους λογιστικούς ελέγχους και στην άμεση και έμμεση φορολογία ξενοδοχείων.

Μέγας Χορηγός