Νατασα Μιχαηλιδου

Προεδρος

 

H Νατάσα Μιχαηλίδου είναι απόφοιτος του Boston University με πτυχίο στην Επικοινωνία, Δημόσιες Σχέσεις και Πολιτικές Επιστήμες (ΒΑ) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MΑ) από το ίδιο πανεπιστήμιο στην Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις.

Από το 1997, διευθύνει τον τομέα Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου Thanos Hotels & Resorts. Επίσης, από το 1998 είναι διευθύνων σύμβουλος των μπουτίκ Kult ενώ την περίοδο 1998 – 2003 διετέλεσε διευθύντρια του τουριστικού γραφείου “The Mediterranean Experience”.

Την περίοδο 2006 – 2013, διετέλεσε Επίτιμη Πρόξενος της Δημοκρατίας της Γκάνας στη Λευκωσία, ενώ το 2019 – 2020 διετέλεσε Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου. Από το 2020 μέχρι σήμερα συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Αριστείας CYENS.

Στον εθελοντικό τομέα προεδρεύει από το 2018 του Κοινού Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου -που πλέον μετεξελίχθηκε και ανεξαρτητοποιήθηκε σε Enavsma Foundation- και από το 2019 του ΜΚΟ Simba Animal Aid Cyprus που αφορά καταφύγιο αδέσποτων και κακοποιημένων σκύλων.

Μέγας Χορηγός