Το Enavsma Foundation παρουσιάζει τέσσερις σπουδαίες γυναίκες στον τομέα της βιοτεχνολογίας και της επιστημονικής καινοτομίας

Το Enavsma Foundation και το Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας “Cyprus Seeds” διοργανώνουν το πρώτο τους επιστημονικό πάνελ με ομιλήτριες τέσσερις σπουδαίες γυναίκες του τομέα της βιοτεχνολογίας και της επιστημονικής καινοτομίας.

Η διευθύνουσα σύμβουλος του Cyprus Seeds, Μαρία Μαρκίδου Γεωργιάδου θα αναφερθεί στη σημαντική συνεισφορά του Cyprus Seeds στην επιστημονική καινοτομία του τόπου, ενώ η πανεπιστημιακός Φώφη Κωνσταντινίδου, του Κέντρου Εφαρμοσμένης Νευροεπιστήμης, του Πανεπιστήμιου Κύπρου, μαζί με την διδακτορική φοιτήτρια, Ιουλία Σολωμού, θα παρουσιάσουν την καινοτόμα θεραπευτική πλατφόρμα που βελτιώνει τις εγκεφαλικές λειτουργείες CAT – BRAIN.

Η Δρ. Μαριάννα Προκόπη Δημητριάδη, ιδρύτρια των εταιρειών Theramir Ltd, Promed Bioscience Ltd, RSL Revolutionary Labs Ltd και Clinical Associate Professor in Research Oncology θα παρουσιάσει το "Enavsma: Nurturing Innovation in a Startup Journey in Cyprus”.

Τέλος, η κύρια ομιλήτρια της εκδήλωσης, Άννα Πρωτόπαπα, η οποία διατελεί Πρόεδρος και Retired CEO της εταιρείας Mersana Therapeutics, με λαμπρή καριέρα στην Αμερική, θα μεταφέρει τις γνώσεις και τις εμπειρίες της στον τομέα της βιοτεχνολογίας και της έρευνας για θεραπείες του καρκίνου.

Οι παρουσιάσεις θα είναι στην αγγλική γλώσσα.

Είσοδος ελεύθερη. Θα ακολουθήσει κόκτειλ.

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 18:00
Κεντρικά Γραφεία Ελληνικής Τράπεζας
Λεωφ. Λεμεσού & Αθαλάσσας 200, 2025, Στρόβολος

Κράτηση θέσεων: [email protected] , 94055551

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: Ελληνική Τράπεζα

ΧΟΡΗΓΟΙ: ESSO, Annabelle Hotel, Γ. Χαραλάμπους, Ahmad Tea, S.T.C. Cyprofruits Citrus Trading Ltd, Lefkos Fish Market

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: Αmaxulus Ltd, IPH Iakovos Photiades Group of Companies, Aspris Quality Fruits & Vegetables, Trapalides Hotel & Restaurant Supplies, G.TH. St Mountains Ltd, KLINETE, La Vinotheque Wine Cellar

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: OMEGA Channel, Δρόμος 100.5
Μέγας Χορηγός