ENAVSMA Foundation: Συνεργασία με το European Institute of Management and Finance (EIMF) για παροχή υποτροφίας

Το ENAVSMA Foundation ανακοινώνει την πρώτη ακαδημαϊκή του συνεργασία με το European Institute of Management and Finance (EIMF), το οποίο προσφέρει μία πλήρη υποτροφία για διετές ακαδημαϊκό δίπλωμα στον κλάδο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης.

Το δίπλωμα στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση είναι ένα διετές ακαδημαϊκό πρόγραμμα που παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις, εργαλεία, ικανότητες και δεξιότητες που χρειάζεται ένας σύγχρονος επαγγελματίας για να αρχίσει ή να διευρύνει την καριέρα του στον τομέα της λογιστικής και χρηματοοικονομικής διοίκησης.

Οι φοιτητές κατά τη διάρκεια των σπουδών τους θα εκπαιδευτούν σε συνθήκες πραγματικού εργασιακού περιβάλλοντος, με την εκπαίδευσή τους να βασίζεται στη χρήση λογισμικών και εργαλείων που χρησιμοποιούν τα οικονομικά τμήματα των σύγχρονων οργανισμών. Το πρόγραμμα καλύπτει πέντε θεματικές ενότητες: Χρηματοοικονομική λογιστική, διοικητική λογιστική (ετοιμασία προϋπολογισμών και αξιολόγηση της απόδοσης ενός οργανισμού), φορολογία με βάση το Κυπριακό φορολογικό σύστημα και τους διεθνείς κανονισμούς, χρηματοοικονομική διοίκηση (ετοιμασία χρηματοοικονομικού προγραμματισμού, αξιολόγηση επενδύσεων, διαχείριση κινδύνων και χρήση μοντέλων για χρηματοοικονομική ανάλυση) και νομοθετική και κανονιστική συμμόρφωση (κυπριακό νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία οργανισμών και τεχνικές για διασφάλιση της συμμόρφωσης).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για το πρόγραμμα στον ακόλουθο σύνδεσμο: eimf.eu/diploma

Διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται τη σελίδα www.enavsma.cοm για υποβολή της αίτησης ηλεκτρονικά. Κατ’ εξαίρεση και κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας, μπορούν να υποβάλλονται και ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Τονίζεται ότι μόνο οι πλήρως συμπληρωμένες αιτήσεις που πληρούν τους απαιτούμενους όρους και προϋποθέσεις και συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά/πιστοποιητικά θα προχωρούν στο στάδιο της αξιολόγησης. Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο www.enavsma.com, με την Τετάρτη, 23 Αυγούστου, 2023 να ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία.

Το Enavsma Foundation
Αποτελεί τη μετεξέλιξη και ανεξαρτητοποίηση του κοινού ταμείου υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου, το οποίο μέσω δράσεων και εκδηλώσεων που εμπλουτίζουν τα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου και αποφέρουν οικονομικούς πόρους στο ίδρυμα, συμβάλλει στην αύξηση του αριθμού των υποτροφιών και δίνει σε όλο και περισσότερους Κύπριους νέους τη δυνατότητα να σπουδάσουν, να ανοίξουν τα φτερά τους και να αποτελέσουν τους ηγέτες και πρωτοπόρους του αύριο. Το Enavsma έχει υλοποιήσει τα προηγούμενα χρόνια τρεις κύκλους αιτήσεων και πλέον, με τη νέα του μορφή, επεκτείνεται και προσφέρει υποτροφίες σε παγκύπρια βάση.

Το EIMF
Το European Institute of Management and Finance (EIMF) έχει τη βάση του στη Κύπρο και παρουσία σε Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα, Βέλγιο και Ντουμπάι. Είναι ένας κορυφαίος πάροχος επαγγελματικής εκπαίδευσης, eLearning και εξειδικευμένων προγραμμάτων μάθησης με μεγάλη έμφαση στον τομέα των χρηματοοικονομικών και επαγγελματικών υπηρεσιών. Το EIMF προσφέρει στους επαγγελματίες μια ολοκληρωμένη σειρά μαθημάτων, σεμιναρίων, εργαστηρίων και προγραμμάτων πιστοποίησης που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως κανονιστικά, καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, συμμόρφωση, διαχείριση κινδύνων, διοίκηση και ηγεσία, λογιστική, τραπεζικά, φορολογία, νομική και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Στην Κύπρο, μέσα από πρωτοποριακές συνεργασίες έχει αποκτήσει καθεστώς διαπίστευσης από τους πλέον καταξιωμένους και αξιόλογους φορείς του κλάδου των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, όπως: το Chartered Institute of Securities and Investments (CISI), το Association of Certified Anti-Money Laundering Specialist (ACAMS), το International Governance and Compliance Association (IGCA), το Global Compliance Institute (GCI), το Certified Alternative Investment Analysist Association (CAIA), το Association of Accounting Technicians (AAT) και το Blockchain Training Alliance (BTA).
Μέγας Χορηγός