Πολιτικη Απορρητου

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας
Το Ίδρυμα δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητό σας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς για να παρέχουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και να κατανοήσουμε καλύτερα το κοινό μας. Μπορεί επίσης να το χρησιμοποιήσουμε για να σας ενημερώσουμε για αλλαγές στις υπηρεσίες μας, μελλοντικές εκδηλώσεις και εξελίξεις που πιστεύουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε και να αποκαλύψουμε πληροφορίες συγκεντρωτικά (ώστε να μην εντοπιστούν άτομα) για σκοπούς μάρκετινγκ και στρατηγικής ανάπτυξης.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε (opt out) από τη λήψη πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες μας, μελλοντικές εκδηλώσεις και εξελίξεις στέλνοντάς μας ένα email στο [email protected].

Ασφάλεια των πληροφοριών σας
Όλες οι πληροφορίες που μας δίνετε είναι ιδιωτικές και ασφαλείς. Επί του παρόντος δεν παρέχουμε πληροφορίες σε τρίτους και δεν θα το κάνουμε χωρίς να σας ρωτήσουμε πρώτα. Βάσει των διαδικασιών ασφαλείας μας, ενδέχεται περιστασιακά να ζητήσουμε αποδεικτικό ταυτότητας και/ή άλλη επιβεβαίωση προτού μπορέσουμε να σας αποκαλύψουμε ευαίσθητες πληροφορίες. Θα αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες μόνο σε επιχειρηματικούς εταίρους, κυβερνητικούς φορείς και υπηρεσίες και άλλους συνεργάτες που επεξεργάζονται δεδομένα για λογαριασμό μας σύμφωνα με το σχετικό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Ενημερώσεις στην Πολιτική Απορρήτου
Κατά καιρούς ενδέχεται να ενημερώνουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. Όταν το κάνουμε, θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές σε αυτόν τον ιστότοπο. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτές τις αλλαγές, μπορείτε να μην συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο. Εάν πραγματοποιηθούν ουσιαστικές αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, θα σας ειδοποιήσουμε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος ή τοποθετώντας μια εμφανή ειδοποίηση στον ιστότοπο.

Αρχεία καταγραφής
Όπως και οι περισσότεροι ιστότοποι, το Ίδρυμα διατηρεί ένα αρχείο καταγραφής ορισμένων πληροφοριών για κάθε αίτημα που αποστέλλεται. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση του συστήματος και για την κατάρτιση στατιστικών. Ορισμένες από αυτές τις πληροφορίες ενδέχεται να δημοσιοποιηθούν, αλλά, εάν γίνει αυτό, οι πληροφορίες θα είναι σε συνοπτική μορφή και δεν θα επιτρέπουν την αναγνώριση ατόμων. Τα δεδομένα ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιούνται περιστασιακά για να επιτραπεί η διερεύνηση τεχνικών προβλημάτων στον ιστότοπο. Εκτός εάν απαιτείται από τη νομοθεσία, οι καταγεγραμμένες πληροφορίες δεν μεταβιβάζονται σε κανένα τρίτο μέρος.

Μέγας Χορηγός